середа, 31 травня 2023 р.

Екскурсія на АТ “Лубнифарм”

 31 травня паралель учнів 10-х класів відвідала фармацевтичне підприємство АТ “Лубнифарм”. Сьогодні це сучасний завод на фармацевтичному ринку України, основними напрямками діяльності якого є розробка та виробництво лікарських засобів у різних лікарських формах: таблетки, капсули, порошки, настоянки, екстракти рідкі, мазі, гелі, ліміненти, ін’єкційні розчини та інше. Виробнича номенклатура складає більше 100 найменувань і має широкий спектр фармакологічної дії.

           
 Для забезпечення належного контролю і гарантії якості лікарських засобів, що виробляються на підприємстві, було повністю модернізовано сучасним обладнанням хіміко-аналітична, мікробіологічна лабораторії, виробничі дільниці підприємства, склади зберігання сировини, готової продукції. Дотримуючись саме цих принципів, Лубнифарм упевнено розвивається, збільшуючи виробничу номенклатуру лікарських засобів та гарантує якість за фармстандартами.

  
Діти побували в різних цехах, прослухали цікаві розповіді працівників заводу, дивилися досліди, брали участь у дослідах самі. Дехто навіть задумався над тим, щоб пов’язати свою професійну діяльність із цим підприємством.

Алла Ярмош 

Немає коментарів:

Дописати коментар