четвер, 11 травня 2023 р.

День відкритих дверей

 10 травня у школі вперше відбувся День відкритих дверей, на якому презентували переваги навчання в Лубенському академічному ліцеї ім. братів Шеметів. Директор школи Наталія Брекало представила профілі 10-го класу: математичний, економічний, іноземної філології, української філології, історичний та природничий. З наступного року учням 5-х та 6-х класів будуть запропоновані факультативи «Фінансова грамотність», «Медіаграмотність» та «Social Studies» (соушіел стадіз), учням 10-х класів – факультативи «Основи етики і психології сімейного життя», «Життєва компетентність особистості». 
Ведучі Пирч Юлія та Запорожець Дар 'я розповіли,  що школа – це не тільки уроки, але й квести, змагання, челенджі, екскурсії, походи і вечори відпочинку, що підтвердила своїм виступом команда шкільна команда КВН.
 Кафедри профільних напрямків презентували свою роботу у вигляді відеороликів та презентацій про шкільне життя.

 А наостанок десятикласники провели гостей рідною школою і показали, де будуть вчитися, харчуватися, займатися спортом та відпочивати майбутні учні ліцею. І запевнили гостей, що наш навчальний заклад – найкращий, адже тут не навчають усіх – тут навчають кожного!
 Хто прагне знань - приходьте до нас!
ЗД з ВР Людмила ОГАРЬОВА

Немає коментарів:

Дописати коментар