середа, 17 лютого 2021 р.

Здоров’я дитини – скарб для країни

 Білий колір – колір добра, чистоти і доброчинності. Весь день кольорового тижня був спрямований на формування цих якостей у нашій шкільній спільноті. У 1-А та 1-В класах (учителі Сивобородько Л.М., Ярмоленко Т.І.) у ході ранкових зустрічей та уроків читання діти вчилися ділитися добром. Білі сердечка, що символізували чистоту думок, учні замалювали різними кольорами: червоний – сім’я, жовтий – друзі, фіолетовий – школа, зелений – природа, блакитний –тварини. Провели інтерактивну гру «Чи живе в моєму класі Янгол доброти?», створили емоційний фотоальбом класу. Першокласники переконалися, що у світі наперекір усьому, перемагають закони добра. 
Учні 1-Б класу досліджували проблему збереження зубів . 

Фізкультура і спорт у нашому житті мають важливе значення. Тому у паралелі 2-х класів (учителі Степура Т.А., Погрібна А.М., Тимошенко Л.Г.) у рамках тематичного дня були проведені спортивні естафети «Будьте справні, будьте спритні, всі завзяті і привітні». Спортивне свято було спрямоване на згуртування дитячого колективу та зміцнення здоров’я дітей. 

                                                     
У 3-А класі (учитель Дацюк А.М.) на уроці літературного читання відбулася година спілкування «Людина - починається з добра», присвячена Міжнародному дню спонтанного прояву доброти. На урок завітала Фея Доброти. Школярі читали напам’ять вірші, виконували тематичні вправи та зробили висновок, що найбільше покликання для людини – творити добро. 
                                                           

Учні 3-В класу (учитель Паріста А.М.) виготовили лепбук до Міжнародного дня котів. Діти приготували цікаві факти про тварин, розповіли про своїх улюбленців. Захід сприяв формуванню милосердного ставлення дітей до тварин. 
З метою пропаганди здорового способу життя учні третіх класів виготовили фотоколаж «Зростаємо здорові», де зібрали цікаві матеріали про зміцнення здоров’я. 

У 4-В класі на уроці інформатики ефективно взаємодіяли учителі Семенова І.В. та Буторіна О.М. з учнями в підгрупах під час вивчення теми «Алгоритми з циклами».
 








Під гаслом «Спорт – запорука здоров’я» 4-А (Максакова А.В.) та 4-В (Буторіна О.М.) провели урок фізичної культури на якому діти проявляли спритність, вправність, організованість. 

Протягом дня всі заходи у цікавій та пізнавальній формі узагальнювали та систематизували знання учнів, розвивали навички колективної діяльності, виховували відповідальне та свідоме ставлення до власного здоров’я та оточуючого світу. 
Учителі 2-х класів

Немає коментарів:

Дописати коментар