четвер, 25 лютого 2021 р.

Стежками Лесі Українки

                                                        
 
25 лютого в паралелі третіх класів під керівництвом учителів Дацюк А.М. ( 3-А кл.), Сидоренко Т.В. ( 3-Б кл.), Парістої А.М. (3-В кл.) відбулися виховні заходи присвячені таланту Лесі Українки з нагоди 150 річчя від Дня її народження.Учні 3- А класу вшанували велику українську поетесу Лесю Українку.


  Діти зібрали інформацію про поетесу: біографію, родину Лесі, цікаві факти з її життя, мудрі вислови і презентували у лепбуці «Стежками Лесі Українки». Ще підготували вірші видатної поетеси і декламували їх.
Учениця 3-А класу Гелюх Софія
 Учні 3-Б класу дослідили життєвий та творчий шлях видатної української письменниці Лесі Українки. Ми розподілилися на групи й визначили теми досліджень. Цікаво було шукати інформацію у бібліотеці, де нам із задоволенням допомагали Агеєнко Ніна Григорівна та Кабушка Оксана Миколаївна. Не припинялася пошукова діяльність і вдома, до роботи долучалися батьки, друзі.
                       

 25 лютого ми презентували результати своїх досліджень однокласникам. Цікаво було дізнатися в якій родині зростала маленька Лариса, що вплинуло на її творчість. Учні прочитали багато віршів та намалювали до них ілюстрації. Результати нашої діяльності представлено в проєкті - дослідженні " Мрії зламане крило".
Нікітіна Дарина, учениця 3-Б класу 

Учні 3-В класу збагатили свої знання щодо творчості видатної поетеси і провели детективне розслідування. 
Створили загальний портрет Лесі. Діти спробували себе у ролі справжніх детективів та розкрили таємниці її творчості, дослідили вірші, які вивчали.
           
Учениця 3 –В класу  Герасименко Анна

Немає коментарів:

Дописати коментар