пʼятниця, 11 травня 2018 р.

"Жовтий інформатичний"

Чистий жовтий - найяскравіший колір. Подібно сонцю, світлий і сяючий. Жовтий відповідає почуттю вільного розвитку. Це рішення, зміна, широкий простір...
 11.05 під час уроку інформатики другокласники здійснювали пошук жовтих казок та жовтих віршів в мережі Інтернет (закріплюючи вивчений раніше матеріал). Виконуючи завдання за індивідуальними картками, діти дізналися таємницю жовтого  кольору.








Підсумковим етапом теми "Презентації" у 3-х класах стало створення релакс-презентації "Жовтий - колір настрою!"  Адже саме цей колір стимулює мозкову діяльність та моторику, сприяє розвитку творчої уяви та фантазії . Найкращими стали роботи Іваненко Віки, Кравченко Анастасії, Гуленко Артура, Корнієнко Аліки та Коваленка Максима.








Учні четвертих класів фантазували  в програмі Paint, малюючи  емблеми Кольорового тижня. Найшвидше та найякісніше з цією вправою справилися Рябченко Ярослав, Рибка Вікторія та Товарницька Вікторія. Також  діти ознайомились з поняттям "Карта знань" та створили асоціативний кущ до слова "Жовтий".








 Ось так весело кольоровий тиждень завітав у кабінет інформатики. 
  Посміхніться своєму барвистому життю і воно відповість Вам взаємністю !!!
Вчитель інформатики Семенова І.В.

Немає коментарів:

Дописати коментар