вівторок, 8 травня 2018 р.

8 травня 2018 року – день червоний. Він яскравий і святковий.

 У цей день відзначається День пам’яті та примирення, Міжнародний день Червоного Хреста і Червоного півмісяця. 
 Червоний колір – колір життя, кохання, колір гідності, лідерства, потреба активно діяти та домагатися успіху, пристрасть прагнення підкорювати, керувати і бути на першому місці. Червоний колір підвищує кількість адреналіну в крові, працездатність, силу та відчуття самовпевненості. Допомагає при депресії, страху. Покращує настрій і зміцнює волю. 
 Учні 4-А класу у цей день прийшли до школи у червоному одязі. Клас прикрашений червоними кульками. Урок позакласного читання був присвячений кольоровим віршам, казкам, оповіданням. Діти презентували твори у яких зустрічається саме червоний колір, виконали вправу «Асоціативний кущ» і побачили, які почуття виникли, які асоціації з’явились з цим кольором, пограли у гру «Червоні овочі і фрукти». На уроці природознавства учні захищали проект «Червона книга України». Вони власноруч виготовили книги і розповіли про рослини і тварини, які потребують уваги і охорони. 























  Завершальним етапом цього дня був урок трудового навчання. Саме до Дня пам’яті та примирення школярі підготували повідомлення про історію виникнення «символу пам’яті» - червоного маку. А потім всі учні виготовили цю історичну квітку. 
 Протягом дня всі відчули і переконалися, як червоний колір змінює нам настрій і внутрішній стан, змушує діяти, розпалює творчу думку. День пройшов на високому емоційному підйомі та позитиві. Вчитися, дійсно, цікаво і весело! 
Класний керівник 4-А класу Дацюк А.М.

Немає коментарів:

Дописати коментар