понеділок, 21 травня 2018 р.

Екскурсія на Лубенський хлібзавод


 Чи існують люди, байдужі до запаху свіжої, ще гарячої випічки? Кожен з дитинства пам’ятає смак теплої хлібної м’якушки і хрускіт скоринки. Але не всі знають, що приготування хліба -  довгий і трудомісткий процес.
      Як народжується хліб сьогодні? Відповідь на це запитання учні 1-Г класу пішли шукати на Лубенський хлібзавод.
      Зустріла нас і провела змістовну екскурсію приємна та мила Олена Володимирівна Матвієнко, яка є начальником виробничо-технологічної лабораторії. Діти побачили обладнання, яке дозволяє виготовляти хліб практично без торкання людських рук, дізналися все про фахівців, які вкладають тепло душі та серця в цю смачну продукцію, простежили за процесом виготовлення хлібобулочних виробів: від змішування тіста і надання йому форми до отримання вже готової  свіжої випічки.












       На добру згадку про екскурсію учні отримали смачні гостинці, а повертаючись до школи, посмакували смачнющим свіжоспеченим хлібом.

Класовод 1-Г класу Смаль І.Ю.

Немає коментарів:

Дописати коментар