четвер, 10 травня 2018 р.

Водичко,водичко, умий діткам личка!

 10 травня учні перших класів (класоводи Кравченко Н.В., Кисляк Л.В., Буторіна О.М., та Смаль І.Ю.) «синій день» провели під такими девізами:«Водичко, водичко, умий діткам личка!», «Чиста вода – довге життя».
 Синій колір асоціюється з водою і небом, вселяє в душу оптимізм і спокій, пригнічує агресивність і негативні емоції, це порядок, дисципліна. За допомогою цього кольору можна запобігти конфліктним ситуаціям.

 Впродовж всього дня діти вчилися позитивно мислити, мріяти, добиватись поставленої мети. Тематика дня дозволила поговорити про глибинну красу водних просторів, про неперевершені чари синього неба, про важливість і розуміння цінності життя. Адже синього так багато на нашій планеті і він має дуже важливе значення для нас. Це колір повітря та легкої води — струмків та річок. Це колір вічності, таємниці та глибокого спокою. Синій вважається кольором інтуїції. Він стимулює мислення А як красиво він виглядає! 

                                     
Також учні вперше побачили, які досліди можна проводити з водою, пограли в аукціон «синіх» слів . На завершення виконали реабілітаційну вправу «Зоряне дихання». Захопленню та гарному настрою не було меж!












Класоводи 1-х класів


Немає коментарів:

Дописати коментар