вівторок, 8 травня 2018 р.

Червоний день у перших класах


  У 1-х класах Червоний день розпочався привітанням у «Колі добрих друзів». Діти побавилися у гру «Ланцюжок», дізналися різні цікавинки, що стосуються червоного кольору, складаючи «асоціативні кущі» та сенкани, а вправа «Дзеркальце» потішила дітлахів найщирішою усмішкою.
   Всі наступні заходи були присвячені Дню пам’яті та примирення. Класні керівники провели для першачків ряд виховних бесід, щоб донести до них значення вшанування цього дня.
    Кравченко Н.В., класовод 1-А класу, розповіла учням про Міжнародний рух Червоного Хреста і Червоного Півмісяця та внесок цієї організації у допомогу пораненим, хворим і військовополоненим під час збройних конфліктів.
   Класовод 1-Б класу Кисляк Л.В. запросила до школи тата Караченцева Андрія, який повідав дітям про неповторні подвиги свого батька, полковника Караченцева Івана Івановича, в часи Другої світової війни.






   Буторіна О.М., класовод 1-В класу, повідомила учням, що означає червоний мак і чому саме він став символом пам’яті для тих, хто загинув під час Другої світової та гине на сході України у боротьбі за незалежність. В кінці занять кожен з учнів навчився виготовляти такі квіти власноруч.
  





У 1-Г класі, після інформації про День пам’яті та примирення, яку учні підготували заздалегідь, діти виготовили особливий подарунок для себе і рідних – паперового голуба, який символізує мир та свободу.








Класоводи 1-х класів

Немає коментарів:

Дописати коментар