понеділок, 7 травня 2018 р.

Зелений день

 Класоводи 1-х класів сьогодні поставили за мету зняти психологічне напруження дітей, створити позитивний емоційний клімат, почуття єдності класу, атмосферу взаємодопомоги та довіри. Учні дізналися про значення кольорів, їх вплив на настрій, почуття і, навіть, на здоров’я людини; вчили віршики про колір та день тижня, грали в ігри комунікативного спрямування. 
 Також, класовод 1-А класу Кравченко Н.В., провела зі своїми учнями заняття з елементами тренінгу «Якого кольору твій настрій?».
  Учні 1-Б класу, на чолі з класоводом Кисляк Л.В., вчилися знімати психоемоційне напруження за допомогою музикотерапії та рухливих ігор на свіжому повітрі. 
 Класовод 1-В класу Буторіна О.М, створювала позитивну атмосферу за допомогою вправ - емпатій «Кольоровий настрій» та «Я-дерево», читали зелену казку «Загублені речі», грали в гру «Зелений ланцюжок».
А для учнів 1-Г класу класовод Смаль І.Ю.,для формування почуття власної значимості учнів та їх правильної самооцінки, провела заняття з елементами тренінгу «Моя неповторність», на перервах діти розважалися, граючись у рухливу гру «Сліди», а в кінці дня намалювали своїми долоньками чудові квіти.





















Класоводи 1-х класів

Немає коментарів:

Дописати коментар