пʼятниця, 25 травня 2018 р.

Свято останнього дзвінка

 Сьогодні в нашій школі відбулося довгоочікуване Свято останнього дзвоника. Він продзвенів, констатуючи той факт, що діти завершили навчальний рік, здобули певний багаж знань і стали на рік дорослішими.  Красиві й урочисті стояли на лінійці учні школи та їхні батьки. 







Завітали й шановані гості: секретар Лубенської міської ради Карпець О.В., депутат міської ради Скуратовська К.Д., завідуюча міським методкабінетом Січкар Н.А. Найперше слово, за традицією, взяв директор школи Володимир Миколайович. Він вручив грамоти й премії учням-переможцям олімпіад і конкурсу-захисту МАН від Полтавської обласної ради та грамоти кращим учителям школи. 



















Як завжди, сміх викликали вірші-жарти від першокласників по випускників, а одинадцятикласниці виконали пісню «Колискова майбуття», прощаючись зі школою. 







Закружляли у вальсі випускники і востаннє продзвенів дзвінок для них та покликав у незвідану дорогу майбутнього.







 Честь дати останній дзвінок дали переможцю Всеукраїнського науково-технічного конкурсу «INTEL EKO Україна 2018» Тихоненку Антону та майбутній зіроньці Лисенко Мар’яні. Ведучі свята Ус Олександр та Захарченко Олена привітали усіх з літніми канікулами. 







Гарного вам літа! 

ЗД з ВР Огарьова Л.М.

Немає коментарів:

Дописати коментар