вівторок, 8 травня 2018 р.

Пам’ятає врятований світ

Чимало свят дарує нам весна. 
Як в рідний дім повернення з дороги. 
Та є найбільш хвилюючим для нас 
Величне Свято Перемоги. 
Це свято не затьмариться в віках, 
В цей день нестимуть люди завжди квіти. 
Не обміліє пам’яті ріка - 
В серцях нащадків буде жити. 
 До Дня пам’яті та примирення та Дня перемоги 8 травня відбувся відкритий захід для учнів школи «Пам’ятає врятований світ». У заході брали участь учні 5-А класу: Юрченко Андрій, Женевська Софія, Наконечний Костянтин, Леоненко Єгор, Левченко Станіслав, Ярмоленко Назар, Андрущик Ярослав, Овчіннікова Дар’я, Юрченко Альбіна, Колісник Яна, Зінчук Аліна, Копотун Назар, які у віршованій формі розповіли по події того часу. 
 






Ведучі Лазоренко Яна та Ус Олександр (10-А) ознайомили глядачів із подіями та фактами часів Другої світової війни. Запам’яталися глядачам літературно-музична композиція «Мальви» у виконанні Аношкіної Інни із хореографічним доповненням Косенко Інни та Павліченко Євгенії, вірш «Це на світанку сталося колись» у виконанні учениці 5-А класу Лохвицької Дарини, вірш «У тиші урочистій до пам’яті йдемо» у виконання Нечипоренко Світлани, учениці 10-А класу та поезія «І він упав, прикрив собою трави», яку продекламувала Захарченко Альона (8-Б). Не стримуючи сліз та затамувавши подих, учні слухали Попович Альону (10-А), яка читала листа 15-річної дівчинки з німецької неволі. 
















Учні 9-В класу Свєтлова Д. та Пилипенко А. ознайомили присутніх з подіями у нашому рідному місті Лубни під час Другої світової війни. Учні переглянули відеофільм про участь України в Другій світовій війні, відеоролик про символ перемоги - квітку маку. 
 Маки на грудях та маки на сцені, тюльпани та бузок засвідчили пошану та повагу молодого покоління до учасників тих подій. 

Ярмош А.І., класний керівник 5-А класу.

Немає коментарів:

Дописати коментар