вівторок, 29 травня 2018 р.

Відкриття зміни

Літо – час ігор, розваг, свободи у виборі занять, зняття напруги, яка накопичилася за рік, заповнення витрачених сил, відновлення здоров'я. Це період вільного спілкування дітей.   Організація відпочинку, зайнятості у літній період, збереження і зміцнення здоров'я дітей та підлітків - одне з пріоритетних завдань соціальної політики нашої держави. Літній табір відпочинку сьогодні - це не тільки форма реалізації основних завдань соціального захисту дітей,а це ще й можливість для творчого розвитку, збагачення духовного світу та інтелекту дитини, що створює умови для соціалізації особистості, яка формується в навколишньому соціумі. 
 29 травня Лубенська ЗОШ №2 гостинно прийняла в свої обійми дітей, які не захотіли прощатися з нею, а вирішили ще частину літа провести зі шкільними друзями.
Діти (їх цього року 100) з нетерпінням чекали відкриття табору. І от нарешті після клопітких буднів воно настало. 
Що це є за днина? Що це є за свято,
Що сюди зібрало так гостей багато?
Знаю, що за днина! Всім це варто знати!
То прийшли сюди ми зміну відкривати!
Ми любимо сонце і квіти, і літо нам шле свій привіт!
Ми – табору "Сонечко" діти, землі української цвіт!
 Начальник табору на урочистій лінійці, присвяченій відкриттю, познайомила учнів з вихователями та вожатими кожного загону, провела інструктажі, попередньо ознайомивши всіх присутніх з правилами перебування та режимом роботи.













 Вихователі провели організаційний збір «Подорож на галявину знайомств», де відбулось усне опитування «Я бажаю відпочити так…». 









Були проведені профілактичні бесіди з правил дорожнього руху, правил поведінки у таборі, повторення правил техніки безпеки «Подорож у країну небезпечних предметів».
Перший день в «Сонечку» пройшов весело, енергійно та змістовно.










Начальник табору Буторіна О.М.

Немає коментарів:

Дописати коментар