вівторок, 8 травня 2018 р.

Червоний день «Кольорового тижня»

 Червоний день «Кольорового тижня» у паралелі 2-х класів позначився патріотичними заходами, присвяченими Дню пам’яті та примирення «Пам’ятаймо, заради майбутнього». На «Галявині пам’яті» другокласники разом з учителями Рєпіною І.О., Сивобородько Л. М., Ярмоленко Т. І. вшанували загиблих у роки війни, згадали поіменно своїх рідних, хто відійшов у вічність, за їх неоціненний внесок у справі наближення Великої Перемоги, переглянули тематичне відео. Довершувало захід виготовлення символів невмирущої пам’яті. 










 Найкращою мотивацією патріотичного виховання було почуття гордості за свою державу, переживання її минулого, відчуття причетності до творення її сьогодення й майбуття.
 Робота Кольорового Тижня спланована так, щоб заходи охоплювали різні сфери діяльності вчителів та учнів, були цікавими, корисними, сприяли інтелектуальному та творчому розвитку учнів. Саме тому червоний день панував і на уроці інформатики. Другокласники під керівництвом вчителя інформатики Семенової І.В. створювали цікаві червоні орнаменти в програмі Рaint, друкували червоні віршики в програмі Word та весело розгадували червоні загадки.







Класоводи 2-х класів

Немає коментарів:

Дописати коментар