четвер, 18 лютого 2016 р.

Random Acts of Kindness Day


17 лютого у світі відзначався День спонтанного прояву доброти (англ. Random Acts of Kindness Day). Поява цього свята пов'язана з ініціативою міжнародних благодійних організацій, які вирішили об'єднати під гаслами доброти всіх людей планети - незалежно від їх громадянства, віросповідання та національної приналежності.
Суть свята полягає в безкорисливому і безмежному прояві доброти по відношенню до всіх оточуючих. Головна нагорода за доброту людини — радість інших людей.
День спонтанного прояву доброти — це привід згадати про справжні цінності нашого життя і про те, що доброта здатна зцілити від душевних мук і недуг кожного, хто її виявляє. Тому проявляти добрі наміри у всіх своїх діях повинна кожна людина.
З нагоди цього свята учні 9-Г класу на чолі з координаторами Дендеберею В.І. та Гринь А.В. провели акції «Твори добро, бо ти - людина»  та «Подаруй посмішку!» Організатори закликали учнів намагатися бути добрими до всіх, і не просто добрими, а добрими безмежно і безкорисливо. У ході Дня доброти було надано матеріальну допомогу вчителю- пенсіонеру нашої школи, яка постраждала внаслідок пожежі.











Людина починається з добра,
Із ласки і великої любові,
Із батьківської хати і двора,
З поваги, що звучить у кожнім слові.
Людина починається з добра,
З уміння співчувати, захистити.
Це зрозуміти всім давно пора,
Бо ми прийшли у світ добро творити.

Немає коментарів:

Дописати коментар