понеділок, 22 лютого 2016 р.

Тиждень зарубіжної літератури

  22 лютого в Лубенській ЗОШ№2 розпочався Тиждень зарубіжної літератури з виставки учнівських літературних газет  та презентації новинок  сучасної світової літератури.













Мета запланованих заходів: популяризація надбань світової літератури серед учнів основної та старшої школи;розвиток інтересу до вдумливого читання книг; виховання смаку до високохудожньої літератури. 
   Учителі Горбенко С.М. та Кошова С.П. провели літературні вікторини: в 5-х класах - «У полоні літературної казки», в 6-х- «Морями книжкових пригод», в 7- «Хай живе детектив», в 8 класах - «Із скарбниці народної мудрості», в 9- «Літературні портрети», в 10-х- «Таємниці романів світового письменства», в 11 класах - «За сторінками шкільного підручника». В 5-7-х класах Запорожець О.В. оголосила конкурс на кращий твір-мініатюру російською мовою «Легенда про квітку». 
  Справжній дух суперництва вирував під час проведення Брейн-рингу знавців зарубіжної літератури серед учнів 9-х класів,переможцями якого стали учні 9 -А класу. ІІ місце розділили 9-В та 9-Г, 9 -Б клас посів ІІІ місце.














   Шановні школярі, пам’ятайте вислів Дені Дідро: «Люди перестають мислити, коли перестають читати».

Немає коментарів:

Дописати коментар