вівторок, 9 лютого 2016 р.

День безпечного Інтернету

  Щороку в лютому до Міжнародного Дня безпечного Інтернету в ЗОШ №2 проводяться заходи, присвячені проблемам безпечного використання Інтернету.
  Вчителем інформатики Семеновою І.В. проведено уроки для учнів 2-4 класів, де вони змогли більше дізнатися про Інтернет-культуру, Інтернет-спілкування та ознайомитися з цікавими, а головне, з безпечними Інтерент-ресурсами та  переглянути відеоролики на тему «З Інтернетом на Ти». Для учнів 1-х класів організовано екскурсію до кабінету інформатики та огляд Інтернет-сторінки  «Онляндія: безпечна веб-країна».


  







Розроблено та роздано пам'ятки для учнів та батьків про дотримання правил безпечного користування Інтернетом, а на стендах оновлено інформацію.








 Учні 2-Б презентували власні малюнки з  теми "Загрози в Інтернеті", а учні 3-В під час ігрового заняття  «Подорож країною Інтернет» обговорювали віртуальні загрози, які можуть завдати шкоди в реальному житті. Четвертокласники розпочали роботу над  створенням презентації з даної теми .









Учні старших класів під керівництвом вчителя Бормового В.В. визначали шляхи попередження негативного впливу роботи в Інтернеті, ознайомилися з інформацією щодо безпечного використання сайтів для підлітків та, об’єднавшись в групи, створювали власні буклети, присвячені безпечній роботі в Інтернеті.








Під час заходу "Що розуміють під словом "Безпечний Інтернет"", який було проведено в 10-х класах було проаналізовано фактори ризику, пройдено он-лайн тестування та повторено основні правила безпечного Інтернету.








Немає коментарів:

Дописати коментар