вівторок, 9 лютого 2016 р.

Лауреат премії імені Володимира Малика

Вітаємо!
Карпенка Олександра Миколайовича, учителя історії, із нагородженням премією імені Володимира Малика в номінації «краєзнавство».
Завдяки наполегливій праці з архівними матеріалами Олександр Миколайович відкриває невідомі сторінки історії Полтавщини. Його статті постійно публікуються в газетах «Лубенщина» та «Вісник», а навчальний підручник «Нариси з історії Лубенського краю в період війни і окупації 1941- 1943 років» та наукові книги на краєзнавчу тематику радують читачів. 
З ініціативи Карпенка О.М. відкрито декілька меморіальних дощок, а саме: у В'язівку й Лубнах - підпільникам патріотичної групи «Голос Батьківщини»; у Вовчику - Іларіону Сухомлину, першому голові колгоспу, що врятував життя селянам у 1932 році від голодної смерті, роздавши хліб без дозволу партійних керівників.







Олександре Миколайовичу, учительський та учнівський колективи Лубенської ЗОШ № 2 щиро раді Вашим успіхам. Ми дякуємо Вам за відданість улюбленій справі та бажаємо творчого натхнення в нелегкій дослідницькій роботі.
 Педагогічний та учнівський колективи

Немає коментарів:

Дописати коментар