вівторок, 16 лютого 2016 р.

«Puzzle» – гра з англійської мови

Згідно з указом Президента України від 16.11.2015 № 641/2015 «Про оголошення 2016 року Роком англійської мови в Україні» в нашій школі розроблено план заходів, які відповідають основним положенням вищезгаданого документа.
Володіння англійською мовою є одним із пріоритетів національної політики України. Указ Президента України «Про оголошення 2016 року Роком англійської мови в Україні» - це потужний стимул для вивчення англійської мови як мови міжнародного спілкування.
Завдання Року – зробити вивчення англійської мови популярним. Мета заходів – підвищити попит на вивчення англійської мови, доступ до глобальних знань, інформації, загальноєвропейських цінностей.
У рамках Року пропонуються заходи на виконання Указу Президента України, Національної програми вивчення та популяризації іноземних мов «Go Global», спрямовані на підвищення мотивації до навчання англійської мови, розширення освітніх можливостей для учнів та вчителів.
16 лютого 82 учні нашої школи взяли участь у Всеукраїнській грі з англійської мови «Puzzle».














Зміст гри складали завдання з англійської мови, літератури та країнознавства (культури), які потребували певної ерудиції, кмітливості, уважності, зосередження й, безумовно, почуття гумору. 
Важливо, що наші учні мали можливість змагатися в міжрегіональному масштабі, не виїжджаючи зі свого району.
Усі учасники гри одержать сертифікати, переможці — дипломи та подарунки.
Керівник методичного об’єднання вчителів англійської мови Дендеберя В.І.

Немає коментарів:

Дописати коментар