пʼятниця, 22 березня 2024 р.

The world of Art

 Вивчаючи тему «Мистецтво»  на уроках англійської мови, учні 10-Д класу з учителем англійської мови, класним керівником Омельченко Вікторією відвідали галерею мистецтв Лубенського краєзнавчого музею Гната Стелецького. 

Саме напередодні відбулося відкриття виставки «Перехрестя поколінь». Проєкт вражає своєю автентичністю. Ліцеїсти гідно оцінили талант митців експонованих робіт. Експозиція поєднує в собі «україно-американський фотопрєкт “Батьківська хата Homestead”, що є взірцем любові до України та віри  в перемогу. Про представлені роботи розповіла молодший науковий співробітник Лідія Різуненко. Діти обрали картину або фотороботу, яка справила на них найбільше враження та підготували її опис . 

 На уроці обговорили та поділилися своїми враженнями від побаченого. Сидоренко Карина, яка навчається в мистецькій школі, підготувала презентацію власних  мистецьких робіт та поділилася з однокласниками своїм баченням прекрасного. 

 У ході таких уроків відбувається процес оволодіння іноземною мовою як засобом спілкування та мотивування до подальшого вивчення.

Вікторія Омельченко

Немає коментарів:

Дописати коментар