вівторок, 19 березня 2024 р.

Всесвітній тиждень грошей

З 18 березня стартував Global Money Week (Всесвітній тиждень грошей)!

 Уже вдесяте Національний банк підтримує цю міжнародну інформкампанію з фінансової обізнаності та є її офіційним координатором в Україні.

 Цього року ключовою темою стала – "Захистіть свої гроші, убезпечте своє майбутнє".
Учні Академічного ліцею імені братів Шеметів з радістю долучилися до проведення  Global Money Week і цього року.
 На певному етапі життя всі ми неодмінно ставимо собі  питання: «Як досягти успіху?» - навіть якщо це питання залишається в нашій свідомості всього на кілька хвилин! 
  Старшокласники разом з  вчителем економіки Семеновою І.В. під час  гри   "Шлях до вершини успіху" спробували  подолати економічні сходинки, щоб в майбутньому стати успішними, самодостатніми, задоволеними життям людьми.
 


П'ятикласники ознайомились з проєктом еволюції гривні від 1991 року до сьогодні, презентували цікаві факти про гроші, дізналися про оригінальне застосування валюти  у світі .
Всесвітній тиждень грошей – це кампанія, яка підкреслює важливість того, щоб молоді люди з раннього віку були фінансово обізнаними, поступово опановували навички, здобували знання, формували менталітет і поведінкові моделі, потрібні для ухвалення зважених фінансових рішень, щоб у результаті досягти фінансового процвітання та стійкості.
Кравченко Анастасія, учениця 9-Г класу

Немає коментарів:

Дописати коментар