неділя, 8 грудня 2019 р.

З Днем Збройних Сил!

День Збройних Сил – важливе свято для країни, яка обороняє свої кордони від зазіхань сусідів. Цього дня завжди раді військовим у школі. Сьогодні завітав до учнів 7-х класів полковник запасу, начальник інженерної служби сухопутних військ, кавалер ордена Богдана Хмельницького ІІІ ст. Колєснік А.І. Він розповів дітям про оборону Дебальцево, облаштування оборонних позицій, дії при артобстрілах. 







Довгоочікуваним у цей день уже багато років є свято «А-нумо, хлопці!», яке готують учителі фізичної культури спільно з викладачем Захисту Вітчизни та хлопці 10-11-х класів. Чотири команди пройшли 14 етапів змагання: біг з естафетою, підтягування, ведення м’яча, жим гирі, розбір автомата, споряджання магазина автомата, армреслінг, одягання протигазу, перетягування канату, виконання пісні у строю тощо. Почався і закінчився захід виконанням Гімну України всіма присутніми. Юнаки демонстрували свою витривалість, силу, міцність, уміння працювати в команді, співали давні козацькі маршові та стрілецькі пісні. 



















Урочисто, як клятва, лунали рядки : 
За Україну, за її волю, 
За честь і славу, за народ! 
Перемогу в нелегкій боротьбі отримали хлопці 11-Б класу (капітан Оріховський Денис). А вся школа шаленіла, вболіваючи за улюблену команду. Колись ці юнаки захищатимуть країну в лавах збройних сил, сподіваємося, що набуті на уроках уміння допоможуть їм. І віримо, що країна на той час уже буде мирною! 

ЗД з ВР Л.М. Огарьова

Немає коментарів:

Дописати коментар