вівторок, 17 грудня 2019 р.

Виховна година “Твоє здоров’я”

11 грудня для учнів 8-В класу проведено виховну годину на тему : “Твоє здоров’я”. Надзвичайну увагу на виховному заході присвячено харчуванню учнів. 
 Годину спілкування розпочав виступ Пони Вікторії “Правильне харчування – основа здорового способу життя”. Прозвучали співдоповіді учнів Гончаренко Ольги, Тіори Констянтина, Бондаренка Максима, які повідомили про шкідливість газованих напоїв, чипсів, сухариків; про необхідність щоденного вживання овочів, фруктів, зелені; про важливість збалансованого раціону харчування. Класний керівник, Запорожець О.В., звернула увагу на необхідність гарячого харчування, зокрема, в шкільній їдальні. Вдало зробив висновок зі сказаного Сененко Владислав: “При правильному харчуванні в учнів знижується захворюваність, поліпшується психологічний стан, піднімається настрій, але найголовніше – підвищується працездатність і інтерес до навчальної діяльності”. Зацікавила учнів доповідь Бондарь Єлизавети про те, що сон дуже позитивно впливає на організм людини. 







  Актуальною для восьмикласників була розповідь Самсоненко Вікторії про необхідність активної діяльності та активного відпочинку. Вона зазначила основні шкідливі фактори, що впливають на людину за комп’ютером. 
 Оксана Василівна під час проведення фізкультхвилинки запропонувала вправи для очей, що запобігають перевантаженню зору. Не залишили осторонь і питання шкідливих звичок: куріння, алкоголь, наркотики. 
На завершення заняття учні виробили правила здорового способу життя: 
1. Правильне харчування 
2. Достатній сон 
3. Активна діяльність і активний відпочинок 
4. Відмова від шкідливих звичок. 
Бондаренко Максим учень 8 –В класу

Немає коментарів:

Дописати коментар