понеділок, 2 грудня 2019 р.

Ми – проти насильства!

 У школі триває акція «16 днів проти насильства», у ході якої відбулася змістовна розмова капітана поліції Меркулової Ж.О. з учнями 5-х класів 29 листопада. Жанна Олександрівна нагадала ознаки булінгу, розібрала з дітьми приклади з реального життя, мотивуючи дітей до висновку: не можна допускати насильства, битися, ображати одне одного. Розповіла, яке покарання за які протиправні дії; пояснила різницю між крадіжкою і втратою речей через необережність та неуважність. 










  Цього ж дня волонтери з 10-Б класу: Палій А., Коваленко К., Манжос Л., Дернова А. та Березняк В. провели для усіх учнів 2-х класів «Веселку ввічливості». Спочатку дівчата розіграли відому сценку з казки, як Віні Пух і П’ятачок ходили в гості до Кролика. Після веселого перегляду розібрали з другокласниками, що було смішне і як не треба поводитися. Пригадали основні закони дружнього спілкування. У позитивному ключі вчили дітей не ображати одне одного, бути вихованими та чемними. 
 

 






 До Дня боротьби зі СНІДом учениці 9-А класу Медведюк О. та Дрига Р. провели для 9-11-х класів усний журнал «Зупинимо СНІД, поки він не зупинив нас!» Дівчата назвали статистику захворювання у світі та Україні, читали поезію про людей з ВІЛ-інфекцією, назвали найтиповіші шляхи зараження та причини, через які люди заражаються цією страшною хворобою. Медсестра школи Кучерук А.А. учням 8-х класів прочитала лекцію про СНІД, як він лікується, чим небезпечний та як себе уберегти від нього. Усі закликали вести здоровий спосіб життя й убезпечити себе від цього захворювання, підняли тему тривожну, але яку можна розв’язати. 







ЗД з ВР Огарьова Л.М.

Немає коментарів:

Дописати коментар