середа, 4 грудня 2019 р.

Ми - за здоровий спосіб життя !

  Формування освіченої, фізично та соціально здорової, творчої особистості є найактуальнішою проблемою сучасної української школи. Найвища цінність людства - здоров’я. Інтеграція знань з різних навчальних дисциплін у початкових класах допомагає молодшим школярам дбати про своє здоров'я. В Україні існують національні традиції зміцнення здоров'я взимку народними засобами. Чай з калини, мед, цибуля з часничком допоможуть запобігти захворюванням на грип.
 Здорове харчування має багато переваг, і є дуже важливим для кожної людини.  З метою формування первинних знань та навичок здорового харчування як способу збереження і зміцнення здоров'я класоводами 3-х класів Кравченко Н.В., Максаковою А.В., Буторіною О.М. та Крістіян Т.О. було проведено ряд цікавих заходів за програмою "Абетка харчування". 
 Діти мандрували країною Правильного Харчування; згадували та розширювали свої знання про різні групи продуктів; розповідали про користь вживання свіжих фруктів та овочів, молока. 



Збалансоване та здорове харчування відіграє дуже важливу роль у фізичному та розумовому розвитку дитини. Від цього залежить її зовнішній вигляд, успішність у навчанні та настрій в цілому. Нездорова їжа, як скажімо, фастфуд, взагалі не містить необхідних вітамінів, мінералів та антиоксидантів для розвитку дитини. Окрім цього, вона ще й може викликати серйозні захворювання. 



Діти дуже швидко ростуть! Це означає, що їх кістки та органи постійно потребують здорового харчування. Єдиний спосіб забезпечити дитину достатньою кількістю поживних речовин – це включити фрукти та овочі в їх щоденний раціон. 











 Пам'ятайте, що діти в усьому беруть приклад зі своїх рідних. 
 Тож, шановні батьки, допоможіть своїм дітям розумно харчуватися та мати довге, щасливе і здорове життя! 
Класоводи 3-х класів

Немає коментарів:

Дописати коментар