четвер, 26 грудня 2019 р.

З Новим роком, рідна школо!

Ось і настала найбільш довгоочікувана дітлахами пора – зимові новорічні свята. І хоча снігу на вулиці ще немає, але святково прибрана школа створила казковий настрій. Цього року найбільшою втіхою стала фотозона з пряничним будиночком, створена працівниками школи Мельничук С.М., Гринь А.В., Кабушкою О.М., Бондаренком Л.А., а Хижняк І.П. зі своїми вихованками виготовила тематичні іграшки на ялинку. Що краще цукерок, зефіру та печива на свято? А до виставки «Зимові замальовки» долучилася вся школа і непросто було обрати 20 найкращих фотографій. 








Для учнів 1-4-х класів старшокласники підготували веселу сучасну казку. Учні 1-х класів старанно повторювали за лялькам Лол (Коновалова М. та Коваленко К.) усі рухи веселого флешмобу. А для сучасних Діда й Баби (Опанасенко Е. та Пилипенко А.) вони підготували яскраві танці та веселі хороводи. Кожна дитина танцювала й співала, отримала цукерку від казкових ведучих. І точно знали, що на ялинці мають бути іграшки, шишки, хлопавки, але не пиріжки чи жолуді. 











  Учні 2-х класів були одягнені тематично: котики, сніговички, артисти і тішили самих себе та батьків веселими піснями та танками. Другокласники наввипередки носили в ложці золотий горішок, кидали сніжки у кошики, водили шайбу поміж кеглями. І голосно сміялися з Діда й Баби, які купили робота Соню (Щербак Є,) й не знали, як їй дати раду, оскільки остання говорила тільки рекламою й плутала усі завдання. Задоволення отримали й дорослі, і діти.















 Учні 3-х класів були не менш креативними в обранні образів. Чого вартували Скажені Жабенята, Пірати, казкові Принцеси й Принци та справжні Стиляги! І майстерність юних виконавців тішила усіх присутніх. А вже коли вискочили Пірати (Норка Я., Король Є., Третяк А., Величко М.), то діти перетанцювали навіть їх і раділи визволенню Соні від піратської неволі та перетворенню її на справжню дівчинку. Найбільш жарко було під час виконання сучасного українського флешмобу «Танці», запропонованого Колісник К. (Директоркою рекламного агентства). 
















  4-і класи активно грали в ігри, співали сучасні пісні про новий рік, про зиму, танцювали й веселились від душі. Усіх дітей  вітав святий Миколай (Машталір Я.), а кликали його чудовою піснею «Ой хто Миколая любить» справжні янголи     ( Лохвицька Д. та Запорожець Д.). Четвертокласників Миколай уже не зміг заплутати грою «Покажи ялинку», але від цього було не менш весело.











 Усім сподобалися сучасні герої в нових костюмах, які було закуплено за кошти, зібрані під час здачі макулатури та каштанів, а янголам одяг подарувала мама учениці 5-Б класу Васецької Ю. Добре, що задоволеними пішли зі школи й артисти, й учасники свята та їх батьки.
ЗД З ВР Огарьова Л.М.

Немає коментарів:

Дописати коментар