субота, 28 грудня 2019 р.

Новорічні вечори

 7-і класи показали свою творчість і креативність. Усі класи підготували танцювальні флешмоби, а ще грали на гітарі, співали, показували спортивні трюки. Активно грали в ігри: особливо запам’ятався конкурс зі складання слів із передачі «Хто зверху»: плутанина тільки веселила глядачів та додавала позитивного настрою.















Обрали темою новорічного вечора учні 8-9-х класів червоно-чорно-білий батл. Які тільки таланти не цвіли на сцені: «Вечори на хуторі біля Диканьки» (9-А), танцювальне попурі хлопців і дівчат(9-Б, 9-А, 8-Б, 8-А,8-В), вокальний дует Міценко М. та Задорожного В. під гітару від 8-А і чудові пісні від учнів 9-Б, 9-в класів. Ведучі Дернова А, та Палій А. повідомили прикмети, як краще зустріти Новий рік, провели веселі ігри на кмітливість та винахідливість. Старшокласники самі придумали конкурси, зробили музичну нарізку, щоб було цікаво й смішно, тож і веселилися від душі.






10-11-і класи влаштували танцювально-музичний батл Червоних проти Чорних. Ведучі Пилипенко Анна та Манжос Лілія по черзі запрошували то одних, то інших захищати кольори. Надзвичайно вдалими були кліпи з Євробачення: і молдовська група (11-А), і Вєрка Сердючка (11-Б). Відірвалися старшокласники в танцювальних номерах: от-де, правда, вийшло «Танцюють всі». Перетанцювати одне одного в старшокласників не вийшло, але задоволення й хороший настрій був гарантований!











ЗД з ВР Л.М.Огарьова

Немає коментарів:

Дописати коментар