четвер, 18 квітня 2019 р.

«Our school’s got talents»

  Мабуть, найочікуванішим та наймасовішим заходом тижня англійської мови став концерт «Our school’s got talents», який відбувся 18 квітня 2019 року. Усі учні школи з нетерпінням чекали цієї події, що стала чудовим святом англійської пісні.

  Глядачі мали змогу насолодитися співом Назаренко Єгора (5-А), Симоненко Анжели (8-Б), Мисник Ангеліни (8-Б), Дьоміної Катерини (8-Б), Аношкіної Інни та Василенко Катерини (10-Б). Приємно вразили віртуозною грою на гітарах та чудовим виконанням творів Орленко Арсен і Діденко Тетяна (10-А), Сулима Олександра та Норка Яна (8-В). Не залишили байдужими глядачів запальні танці та флешмоби у виконанні учнів 7-Б, 8-Б, 9-А та 10-Б класів.

















  Концерт пройшов у дружній невимушеній атмосфері, як тепле родинне свято. Учасники підтвердили, що наша школа дійсно багата талантами. 
 Ведучі Лазоренко Яна та Самойлик Вікторія (11-А) подякували нашим юним артистам за позитивні емоції та побажали всім гарного весняного настрою! 
   Організаторами й творчими наставниками заходу стали члени методичного об’єднання вчителів англійської мови Дендеберя В.І., Свєтлова Н.О., Мушкаріна Н.А. та Ярмош А.І.

Немає коментарів:

Дописати коментар