вівторок, 16 квітня 2019 р.

Тиждень англійської мови


A new language – a new world 
 З 15 квітня по 19 квітня в Лубенській ЗОШ № 2 триватиме Тиждень англійської мови. Предметні тижні в школі — одна з найцікавіших форм організації навчально-виховного процесу, можливість і для вчителя, і для учня проявити свої багатогранні здібності. Тиждень англійської мови – це завжди цікаво, пізнавально, захоплююче. Його метою є популяризація вивчення іноземної мови, удосконалення знань, умінь та навичок, розширення світогляду та ерудиції учнів, розвиток їх творчих здібностей, самостійності та комунікативної компетентності . 
 Учителі англійської мови ознайомили учнів із планом, який передбачає проведення заходів для всіх вікових груп дітей: від початкової школи до старшокласників. 
 Цього дня у фойє школи було організовано виставку - конкурс колажів, постерів і газет учнів 3 - 10 класів. Відвідувачі мали можливість ознайомитися з проектними роботами про захоплення учнів, улюблені види спорту, а також про традиції, звичаї, свята, визначні місця англомовних країн. 













Вікторина “Interesting English” 
Для учнів третіх класів учитель Маляр Я.П. провела вікторину «Interesting English», яка пройшла в цікавій ігровій формі. Діти були об’єднані в команди й залюбки виконували завдання: утворювали піраміду з англійських слів, шукали зашифровані слова, називали кольори та добирали до них іменники, грали в ігри “Павутинка” та “Снігова куля”, утворювали речення з поданим словом.










Турнір знавців англійської мови “English with Fun” 
П’ятикласники взяли участь у турнірі знавців англійської мови “English with Fun”. Під час виконання пізнавальних та цікавих завдань учні проявили неабияку кмітливість, креативність та хороші знання мови.Організатори заходу Дендеберя В.І. та Свєтлова Н.О. визначили переможців. 
 Найкращими знавцями стали учні 5-Б класу, які зайняли І місце, 5-А клас посів ІІ місце, 5-В клас –ІІІ місце. 









Учителі англійської мови Дендеберя В.І., Маляр Я П. 

Немає коментарів:

Дописати коментар