середа, 10 квітня 2019 р.

2 квітня - Всесвітній день дитячої книги

 З метою заохочення учнів до читання, розвитку естетичних потреб особистості, виховання в учнів любові до книги в рамках традиційного Тижня дитячої та юнацької книги бібліотекарями школи було проведено літературну забавлянку у вигляді виставки малюнків та плакатів . 








Учні 2-В, 4-В класів намалювали ілюстрації до казок «Улюблені казкові герої» ( класоводи Буторіна О.М. та Тимощенко Л.Г.). Школярі 3-А та 3-В, 4-Г класів більше уваги звернули на твори про природу, енциклопедії (класоводи Сивобородько Л.М., Ярмоленко Т.В., Крістіян Т.О.). Учні 5- 9 класів підшукали різноманітну цікаву інформацію про незвичайні книги, цікавих авторів. Прислів’я, вислови, вірші використали школярі 5-Б, 6-Б, 7-А,7-Б, 7-В, 8-А кл. Топ незвичайних книг підготував 5-В клас. 






У вигляді акровірша був оформлений плакат 6-В класу.  6-А - прихильник творчості Всеволода Нестайка та стародруків, 9-Б - висловів англійською мовою, 8-В - виготовив об’ємну книгу з портретом Кобзаря.

   Бібліотекар Кабушка О.М. у фойє школи провела з учнями 5-В класу цікаву інформаційну годину, під час якої розповіла про незвичайні книги у світі, про історію їх створення, вартість. 
Бібліотекар Кабушка О.М.    

Немає коментарів:

Дописати коментар