понеділок, 15 квітня 2019 р.

Майбутнє твориться сьогодні

 12 квітня 2019 р. у актовій залі нашої школи відбулося загальноміське свято «Майбутнє твориться сьогодні», що вже стало традиційним.Його гостями були: міський голова Олександр Грицаєнко, секретар міської ради Олександр Карпець, керуючий справами виконкому Маргарита Комарова, депутат міської ради, помічник народного депутата України Костянтина Іщейкіна Роман Сендзюк, а також чисельні педагогічні колективи шкіл міста, батьки.
  У врочистій атмосфері було відзначено цьогорічних переможців конкурсів різних рівнів з предметних дисциплін, юних науковців, ерудитів, розумників. 
 Так, насамперед премії з рук міського голови Олександра Грицаєнка на урочистій церемонії вручалися у номінації «Інтелектуальна надія» (переможцям обласних олімпіад) 5 нашим учням: Лазоренко Я., (11-а кл. - ІІ місце з математики та української мови і літератури ), Крівченко Д.(8-а кл. - ІІ місце з історії та географії), Барсукова Є. (9-б кл. - ІІІ місце з економіки), Бондаренко М. (10-а кл. - ІІІ місце з економіки), Коломейцева К. (10-а кл - ІІІ місце з російської мови). Подарунки від дитячого розважального комплексу «Фентезі Таун» передала керуюча Валерія Бондарєва. 
 






Далі свої відзнаки від начальника управління освіти Мирослава Костенка отримали учні, які визнані кращими у номінації «Відкрий світ» за науково-дослідницькі досягнення, серед них Мусієнко Д.(11-а кл. - ІІІ місце у секції лісознавства). 
 Високий рівень знань продемонстрували наші учні на обласних етапах ІХ Міжнародного мовно-літературного конкурсу ім.Т.Г. Шевченка і ХІХ Міжнародного конкурсу ім.П.Яцика (5-А) Назаренко Є. та Колесник А.(10-Б).

 






Самих освітян, які досягли значних успіхів у роботі з обдарованими дітьми, відзначали у номінації «Гордість освіти Посульського краю» та «Професіоналізм і новаторство», серед них 8 педагогів нашої школи: Больбот О.М., Корніяченко Л.І., Сало В.В., Самокиша Д.І., Ковалевич О.М., Горбенко С.М., Білан Р.О., Удовченко В.І. 











    
   Подяку від народного депутата України Костянтина Іщейкіна його помічник, депутат міської ради Роман Сендзюк, вручив учителю української мови та літератури нашої школи Сало В.В., яка підготувала призера (ІІ місце) всеукраїнського етапу Міжнародного мовно-літературного конкурсу ім.Т.Г. Шевченка Назаренка Є.(5-а кл.),який став переможцем у номінації «Юний інтелектуал» . 
 






 Вручаючи відзнаки талановитим учням шкіл та їхнім наставникам, міський голова розповів про підтримку освітньої галузі владою міста, відзначивши, що вихованці лубенських загальноосвітніх закладів демонструють найкращі результати в навчанні, царині науки, спорті та мистецтві. До вітань приєднався помічник народного депутата України Костянтина Іщейкіна Роман Сендзюк, він передав найкращі побажання від нардепа, який завжди підтримував сферу та обдарованих дітей нашого міста. 
  З гордістю про здобутки лубенських школярів та викладачів говорив начальник управління освіти Мирослав Костенко, який відзначив внесок у загальні високі результати усіх учнівсько-педагогічних колективів та тих із них, чия праця часто залишається за лаштунками. 
Від імені переможців обласних олімпіад зі словами вдячності учителям Лубенщини виступила випускниця нашої школи Лазоренко Яна. 







Слід відзначити святкову концертну програму, у якій взяли участь вокальний ансамбль «Криниця» (ЗОШ №2, керівник Ольга Чеверда) і танцювальний колектив "Перлина" (ЗОШ №2, керівник Оксана Погрібна) .






Заступник директора з НР Самокиша К.Г.

Немає коментарів:

Дописати коментар