вівторок, 16 квітня 2019 р.

День цивільного захисту

 15 квітня в рамках Місячника з охорони праці та безпеки життєдіяльності в Лубенській ЗОШ №2 розпочався Тиждень безпеки життєдіяльності. 16 квітня вчителем ЗВ Химичем П.С. було проведено День цивільного захисту, відпрацьовано евакуацію з приміщення. Учні вклалися у нормативи. 














Було продемонстровано вогнегасники різного призначення. У коридорі школи були розміщені виставка малюнків та плакатів на тему цивільного захисту, спеціальна література та засоби радіаційної та хімічної розвідки, засоби захисту органів дихання та шкіри . Такі заходи спрямовані на формування в учнів свідомого ставлення до безпеки власного життя.













 Протягом дня шкільною медсестрою Кучерук А. А. було проведено ряд заходів з навчання по наданню першої медичної допомоги серед учнів та вчителів школи. Дівчатам 10-11 класів було продемонстровано основні правила надання домедичної допомоги при різноманітних травмах та кровотечах. На практиці вони ще раз потренувалися надавати домедичну допомогу постраждалим. Заходи були корисними та цікавими. 
 
 






Для учнів 5-В класу було проведено заняття по наданню першої медичної допомоги при носових кровотечах, дрібних пораненнях верхніх кінцівок, адже ці види травм є найпоширенішими серед дітей їхнього віку. 







Крім того вони ознайомилися з профілактичним діями при епідемії грипу: правильно надягати марлеві пов’язки, правильно мити руки та іншими профілактичними заходами. Діти під час заняття були активними й задавали багато питань та ознайомилися з цікавою інформацією й здобули практичний досвід. 
Заступник директора з ОП та БЖ Рєпіна І.О.

Немає коментарів:

Дописати коментар