четвер, 25 квітня 2019 р.

Свято обдарованих дітей

 24 квітня в нашій школі відбулося святкове дійство «Обдарованість року», яке вже стало традиційним. Ведуча заходу Пилипенко А.  запросила найперше на сцену переможців міського туру олімпіад з базових дисциплін. 

58 учнів 7-11-х класів піднялися на сцену – Гордість школи, Інтелект школи, Талант школи. За ними були запрошені 6 учнів, які показали свій потенціал на захисті науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН. 
  Переможців вітали піснею «Посміхнись» та бальним танком діти з початкової школи. 



 






 Далі вшановували 11 переможців міжнародних конкурсів знавців української мови та літератури, які своєю працею звеличують рідну школу.








Школярі упродовж року є активними учасниками творчих конкурсів різного рівня, команди стали переможниці міста з техніки пішохідного туризму, дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» (Джура», змагань зі стрільби, географічних олімпіад тощо. Для 44 учнів-переможців корінними словами дій стали: допитайся, віднайди, здогадайся, досліди, створи!
 За створення позитивного іміджу школи, креативність, сценічну майстерність, волонтерську діяльність та самовіддану любов до школи грамоти вручили 26 активістам позакласного життя.
 






Але коли учитель фізичної культури почав нагороджувати команди за перемоги в усіх цьогорічних змаганнях – сцени стало замало: 218 учнів виборювали першість на міських змаганнях, зберігаючи статус найспортивнішої школи міста!










 У номінації "Інтелект року" почесні грамоти вручено Лазоренко Яні, учениці 11-А класу та Крівченку Дмитру, учню 8-А класу, які вибороли по 2 перемоги на обласному етапі олімпіад з базових дисциплін. У номінації "Відкриття року" - Назаренку Єгору, учню 5-А класу, переможцю обласного та Всеукраїнського етапів Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка! У номінації "Учитель року" - Корніяченко Людмилі Іванівні, учителю української мови та літератури, Больбот Олені Миколаївні, учителю історії, вихованці яких вибороли на цьогорічних конкурсах по 2 призових місця на рівні області; Сало Вікторії Василівні, учителю української мови та літератури, вихованець якої виборов призове місце на обласному та Всеукраїнському рівнях.
     
                     





Від учнів школи з подякою педагогам та запевненням і далі йти до вершин науки виступила Лазоренко Яна. І окремим блоком, за додаткові заняття, розробку завдань підвищеної складності, пошук матеріалів та величезну любов до своєї професії, вручили грамоти 26 учителям, які підготували інтелектуальну та спортивну еліту школи.

 Тішили виступами старша група шкільного ансамблю та учасники аматорського самодіяльного колективу народного танцю «Перлина». 









Побажаннями нових звершень та успіхів на славу Науки та України закінчилося наше свято.
ЗД з ВР Огарьова Л.М.

Немає коментарів:

Дописати коментар