четвер, 18 квітня 2019 р.

«Правила дорожнього руху вивчай - життя оберігай!»

 Найдорожчий скарб людини – це її власне життя і здоров'я. Незнання або невміння дотримуватися певних правил часто призводить до втрати не тільки здоров'я, а навіть життя. З кожним роком зростає інтенсивність автомобільного руху на дорогах. А це в свою чергу, підвищує відповідальність усіх учасників дорожнього руху: водіїв, пішоходів, пасажирів. Тому, щоб зберегти своє здоров'я та життя потрібно завжди чітко дотримуватись встановлених правил дорожнього руху. 

 З метою посилення профілактичної та роз’яснювальної роботи серед учнів, підвищення рівня культури поведінки дітей на дорогах та поглибити їх знання з правил дорожнього руху в рамках Тижня безпеки життєдіяльності та Місячника з ОП та БЖ у 5-В класі було проведено профілактичне заняття - маршрут дорожньої безпеки «Правила дорожнього руху вивчай - життя оберігай!». Було розроблено зупинки, на яких діти виконували певні завдання за допомогою дорожніх знаків. Працюючи в командах «Водії», «Пішоходи», «Пасажири», «Велосипедисти», учні самостійно на основі своїх знань про правила дорожнього руху розробляли основні правила поведінки для кожної групи окремо, презентували свої проекти. 













Заняття показало, що учні в достатній мірі знають правила дорожнього руху, володіють навичками поведінки на вулиці, дорозі, вміють знайти вихід з більшості надзвичайних ситуації, пов’язаних із дорожнім рухом.
Класний керівник 5-В  Кабушка О. М.

Немає коментарів:

Дописати коментар