вівторок, 23 квітня 2019 р.

Обережно! Вибухонебезпечні предмети


Міни і вибухонебезпечні предмети забрали і скалічили безліч людських життів. Цей жах триває і зараз.
Гинуть дорослі, намагаючись здати небезпечну знахідку до пункту прийому металобрухту або при спробі розібрати пристрій з метою отримати вибухову речовину; гинуть діти, які з цікавості підкладають боєприпаси у багаття.
Натрапити на небезпечну «іграшку» можна практично скрізь: у лісі, у старому окопі, на свіжозораному полі, на власному городі й навіть на вулицях міст. Питання поводження із невідомими речами украй актуальне.
22 квітня, у рамках Тижня безпеки дитини та Місячника з ОП та БЖ класні керівники 11-х класів провели виховний захід на тему: «Обережно! Вибухонебезпечні предмети». У заході взяли участь і учні 10-х та 9-х класів. Спочатку учні 11-А класу презентували різні вибухонебезпечні предмети: бойові частки ракет, авіаційні бомби, артилерійські боєприпаси, інженерні боєприпаси, ручні гранати, стрілецькі боєприпаси,  патрони,  вибухові пакети, петарди, ракети, гранати, димові шашки.
 







Учитель Захисту Вітчизни Химич П.С. показав макети вибухонебезпечних предметів та розповів про наслідки необережного поводження з ними. Також розповів про дії у разі виявлення даних предметів чи схожих на них.
У кінці заняття учні задавали багато питань та виконували ситуаційні завдання. Отже всі розуміють, що правильне поводження із вибухонебезпечними предметами є життєво важливе.

Учитель біології Білан Р.О.

Немає коментарів:

Дописати коментар