середа, 17 квітня 2019 р.

Гості НУШ


   17 квітня в Лубенській ЗОШ І-ІІІ ст.№2, на чолі із завідуючою РМК Решетилівського району А.М.Фьодоровою, відбулося виїзне засідання творчої групи вчителів початкових класів з міста Решетилівки, які ознайомилися із системою роботи закладу освіти з питання створення сучасного освітнього середовища в рамках реалізації Концепції «Нова українська школа».
  У презентаційному модулі засідання в затишній актовій залі директор школи В.М.Дем’янець, у невимушеній обстановці, розказав педагогам про модернізацію освітнього простору. 
 Теоретично-практичний модуль розпочався із відвідування методичної виставки педагогічних надбань учителів початкової школи, на якій гості мали змогу побачити, як працює кафедра. Учителі перших класів Дацюк А.М.(1-А), СидоренкоТ.В.(1-Б), Паріста А.М.(1-В) провели майстер-класи із застосування новітніх освітніх практик, продемонстрували все необхідне обладнання, дидактичний матеріал для навчання молодших школярів, якими забезпечено кожного вчителя НУШ. У ресурсній кімнаті асистент учителя Цимбал О.І. розповіла про впровадження в школі інклюзивної освіти та поділилась власними методичними напрацюваннями. 































 В осередках творчості надзвичайно вразили присутніх тематичні виставки дитячих робіт. Гості відвідали фрагмент уроку англійської мови в 4-В класі (учитель Перепічай Н.А.) з використанням мультимедійної дошки. Побачили ігрову кімнату для вихованців групи продовженого дня, сучасний спортивний зал. На шкільному подвір’ї викликали справжнє захоплення нові футбольний та ігровий майданчики.
  «Ми побували наче в казці»: говорили педагоги, від’їжджаючи з міста Лубен. Така висока оцінка праці педагогічного колективу, який очолює досвідчений директор В.М. Дем’янець, є справжнім підтвердженням того, що зміни, які відбуваються в освітньому просторі школи №2 відповідають усім вимогам сьогодення.
Заступник директора А.В.Грибань

Немає коментарів:

Дописати коментар