пʼятниця, 17 березня 2017 р.

Концерт “The world of English songs”

Безперечно, найочікуванішим та наймасовішим заходом цього тижня став концерт «The world of English songs», який відбувся 16 березня . Учні школи з нетерпінням чекали цієї події, яка стала чудовим святом англійської мови. Глядачі мали змогу подивитися цікаву сценку 6-В класу, почути вірш учениці 11-А класу Марії Гуменник у власному виконанні, насолодитися співом Семенової Ярослави (3-Б клас), Аношкіної Інни (8-В клас), Василенко Катерини (8-В клас), Панченко Вікторії (9-А клас), Даниленко Світлани (10-А клас), Ручки Інни (10-А клас) та Юркевич Валерії (10-А клас).











 Приємно вразили віртуозною грою на гітарах та чудовим виконанням творів Бурда Дмитро (10-А клас), Скляров Андрій і Копотун Вадим (11-А клас). Колективи учнів 5-А та 5-Б класів заспівали веселі англійські пісні, а Катерина Дьоміна (6-Б клас) та Артур Колісник (6-В клас) читали реп. Не залишили байдужими глядачів східний танок у виконанні Меланії Величко (6-Б клас) та Євгенії Павліченко (8-В клас), а також запальний танок учнів 10-Б класу. Прозвучали останні музичні акорди, але оплески глядачів не замовкали ще довго.
         
 









Організаторами й творчими наставниками свята англійської пісні стали члени методичного об’єднання вчителів англійської мови. Концерт пройшов у дружній невимушеній атмосфері, як тепле родинне свято, показав блискучі таланти, творчість наших дітей і просто подарував усім гарний настрій. 







Дякуємо  юним артистам за позитивні емоції та враження!

Захід «My favourite Disney’s cartoon» 
Учні 2-х класів найактивніше взяли участь у виставці малюнків «My favourite Disney’s cartoon». За свою креативну роботу на уроках англійської мови школярі переглянули мультфільм «The Princess And The Frog». Також діти виявили неабияку обізнаність про роботи компанії Walt Disney. Вони із захопленням відгадували назви мультфільмів за картинками, розповідали їх сюжети. Виявилось, що найцікавішими мультиплікаційними фільмами для учнів є «Cinderella», «Snow White and the seven dwarfs», «Alice in Wonderland», «Beauty and the Beast». 
















Гра «Wonder field» 
Сьогодні в 4-А класі пройшов цікавий урок-гра «Wonder field». Три команди активно відгадували слова та складали їх із букв так, щоб кожен учасник був задіяний. За правильну відповідь команди отримували смайлики. Діти були в захваті від заходу, що розвиває вміння працювати в групі, поважати один одного, швидко реагували на поставлене завдання. Усі учні отримали солодкі призи. 















Підготувала та провела ці конкурси для молодших школярів Гринь А. В.
Захід «Welcome to the theatre»
   16 березня було проведено захід із англійської мови «Welcome to the theatre». Під керівництвом учителя англійської мови Дендебері В. І. учні 5-А ( Самбур В., Полупанов В., Хом’як В., Скуратовська К., Міценко М., Тузов.І., Мудренко С.) підготували інсценізацію казки «The Turnip» та виступили перед школярами перших та других класів. 
     Метою заходу було залучити дітей до вивчення англійської мови через казку. Інсценізуючи казки, діти розвивають творчі здібності, уміння виразно й красиво говорити, що дуже важливо для дітей у майбутньому. І хоча ця казка знайома всім від малого до великого, глядачі сприймали її з зацікавленістю та нагородили юних акторів своїми щирими оплесками . 
     Цього ж дня були організовані виставки малюнків на теми “My favourite literary hero” та “I love English “. Найактивнішими учасниками виявилися учні 2-6 класів.
















Вчитель англійської мови Свєтлова Н.О.

Немає коментарів:

Дописати коментар