неділя, 12 березня 2017 р.

Українська пісня

 10 березня, у тиждень української мови 4-В та 4-Б класи, вчителі Буторіна О.М. та Кисляк Л.В. провели караоке, присвячене українській пісні. Під час заходу лунали задушевні пісні відомих українських виконавців, які надихнули учнів на спів. Запорожець Дар’я виконала пісню про Україну. Також всі діти співали українські народні пісні та авторські.














  Бо українська пісня — це частина духовного життя народу і вона не залишає його ні в радості, ні в смутку, крок у крок слідує за ним від дитинства до старості.
    З українських пісень ми бачимо, як глибоко народ відчував красу життя. Народні пісні криють у собі таку силу уяви та багатство щирих переживань, що стали джерелом натхнення поетів та письменників.
   У піснях постає велична природа України, якою зачаровані люди протягом багатьох віків.
Необхідно усім нам, українцям, берегти перлину народної творчості, збагачуючи й примножуючи славу найпісеннішої нації світу. Розсипати заквітчані перлами-самоцвітами творчої мистецької душі народу звуки по просторах рідної землі. Бо тільки з піснею можна сміливо дивитися в загадкові очі майбутнього. 
   Захід закінчився піснею « Україна – це ми!»
Класовод  Буторіна О.М.

Немає коментарів:

Дописати коментар