пʼятниця, 17 березня 2017 р.

Saint Patrick's Day

 17 березня в нашій школі були проведені заходи до Дня святого Патрика – покровителя Ірландії, який приніс на цей острів християнство та, за переказами, вигнав змія.

У наш час це свято відзначають у багатьох країнах. Традиційно проходять масові урочистості, паради та фестивалі, виконуються ірландські танці-кейлі, а також усі вдягаються в зелений одяг і прикрашають себе трилисником.
  Цього дня школярі довідалися про цікаві культурні традиції держави, мова якої вивчається. Зокрема, учитель Дендеберя В.І. провела уроки–подорожі до Ірландіїї для учнів 7-Б, 10-А та 6-х класів, а вчитель Ярмош А.І. для 8-А класу, у ході яких діти дізналися про давні звичаї, пов’язані з Днем святого Патрика. Розповіді вчителів, супроводжувалися цікавими презентаціями та відеороликами, що створило особливу святкову атмосферу. Учні слухали та виконували пісні, а також взяли участь у цікавій вікторині. У фойе школи всі бажаючі змогли переглянути відеоролик про парад на День Святого Патрика.









Інтелектуальний брейн-ринг “The Cleverest “
Цього ж дня учні 8-В класу взяли участь у популярному конкурсі “The Cleverest“, метою якого було узагальнити знання учнів із географії, історії, культури, традицій англомовних країн.
Усі школярі активно відповідали на запитання, демонструючи свої знання з різноманітних сфер суспільного життя країн. Титул “Найрозумнішого учня” здобув у чесній боротьбі Шумейко Микита, який зміг відповісти на найбільшу кількість запитань.
Організувала та провела цей конкурс вчитель англійської мови Дендеберя В.І. 

Фестиваль “English Holidays”
Коли святкується День чорнильних горішків? Який місяць британці вважають жіночим? Хто такий Гай Фонс та Світун? На всі ці запитання шукали відповіді учні 11-Б класу під час підготовки до фестивалю англійських свят. Найбільший інтерес викликали традиції проведення Дня яблука та Дня народження Королеви Англії.
Цікаві завдання, доброзичлива атмосфера, сюрпризи – усе це сприяло гарному настрою та бажанню дізнатися нове про Великобританію. 
Свято підготувала вчитель англійської мови Перепічай Н.А.




«Брейн-ринг» для 3-х класів 
  17 лютого було проведено «Брейн-ринг», у якому брали участь учні 3-х класів. У кожній команді було п'ять школярів. Гра складалася з п’яти етапів, кожен з яких оцінювався журі. Перший конкурс «Вгадай кімнату» дав можливість дітям показати свою кмітливість та швидкість. Під час наступних трьох етапів учасники продемонстрували знання з теми «Життя в домі». В останньому конкурсі, в якому потрібно було намалювати картину з почутого, учні проявили всю свою креативність. За підсумком проведення гри переможцями стали команди 3-Б та 3-В класів, 3-А посів друге місце. 
  Бажаємо учасникам «Брейн-рингу» нових злетів та перемог, успіхів у навчанні та творчого потенціалу для активної участі в нових конкурсах. Захід підготувала та провела учитель англійської мови Гринь А. В.












Захист проектів
  Методика проектного навчання широко використовується на уроках англійської мови для узагальнення знань і умінь із вивченої теми.
  Протягом тижня учні нашої школи брали участь у захисті своїх тематичних проектів та мультимедійних презентацій. 
 Виконання проектних завдань дозволяє школярам бачити практичну користь від вивчення іноземної мови, наслідком чого є підвищення інтересу до цього предмету. 
















Цього ж дня були підведені підсумки Тижня англійської мови. 
Учні школи поглибили знання з іноземної мови, спробували свої сили в різноманітних конкурсах, отримали естетичне задоволення. Проведені заходи сприяли підвищенню мотивації та інтересу до вивчення англійської мови . 
Найактивніші учасники та переможці отримали грамоти. Старанність та креативність учнів сприяли успішній реалізації всіх наших задумів. Дякуємо учасникам за активність у проведенні заходів. Бажаємо й надалі перемагати та показувати гарні результати! А вчителям англійської мови – творчих здобутків і гарних учнів!

Good luck to everybody !!!


 Керівник методичного об’єднання вчителів англійської мови Дендеберя В.І.

Немає коментарів:

Дописати коментар