четвер, 2 березня 2017 р.

День театру та музею

  02.03.17 р. учителі зарубіжної літератури Горбенко С.М. та Кошова С.П. присвятили навчальний день в основній і старшій школі літературному й театральному мистецтву. Прищеплюючи учням любов до театру, педагоги виховували естетичний смак школярів, розвивали їх пізнавальний інтерес. Під керівництвом Кошової С.П. восьмикласники здійснили заочну екскурсію до музею славетного земляка М.В. Гоголя на його малу батьківщину.
Учні 11-Б класу Будник Олександра та Пархоменко Олександра під керівництвом Горбенко С.М. підготували змістову презентацію «Театральна майстерня ХІХ-ХХ століть-епоха пошуків у світовій драматургії», мета якої – ознайомлення старшокласників з європейською драматургією, що на зламі століть пережила своє становлення, збагатила світову літературу новими творчими знахідками та здобутками. 

Надзвичайно жваво пройшов у школі літературний аукціон «Мистецтво, що дарує благодать». Ведучі Копичинський О.(11-А) та Макаренко В.(11-А) не встигали нагороджувати учасників солодкими призами за правильні відповіді. Справжніми знавцями зарубіжної літератури визнані: Шишенко М.(7-Б), Барсукова Є.(7-Б), Крівченко Д.(6-А), Безрук О.(7-В),Дендеберя О.(11-А), Кошова Є.(10-А), Дацюк А.(10-А), Якуба Н.(11-Б),Онопрієнко Д.(11-Б), Гуменник М.(11-А), Величко А.(6-А), Бойко А.(6-А), Пономаренко М.(5-В.), Макаренко Я.(5-В). 











Заступник директора з НВР Грибань А.В.

Немає коментарів:

Дописати коментар