вівторок, 14 березня 2017 р.

Тиждень англійської мови

 Вивчення іноземної мови – процес складний, але багатогранний і цікавий. Відомо, що саме англійська мова є неповторним засобом спілкування між людьми різних країн. Оволодіння нею є важливою потребою сучасного життя.

З метою розширення та поглиблення лінгвістичних знань, розвитку комунікативної компетентності учнів, формування позитивної мотивації щодо вивчення та популяризації англійської мови з 13 по 17 березня триватиме Тиждень англійської мови . Сценарій проведення дасть змогу залучити всі вікові групи дітей: від початкової школи до старшокласників.
У понеділок у фойє школи було організовано виставку - конкурс колажів, постерів і газет на різні теми учнів 6 -10 класів. Найактивнішими в цьому заході виявилися школярі 8-Б класу, які підготували чудові газети про свої музичні уподобання. Учні початкової школи взяли участь у виставці малюнків на тему “My favourite Disney’s cartoon’’.  Усі діти виявили неабияку креативність у виконанні своїх робіт .
 

 






Захід Magic ABC Land
Цього ж дня під керівництвом вчителя англійської мови Перепічай Н.А. для учнів 2-В класу шестикласники підготували магічний урок, у якому разом із ними поринули у дивовижний світ Magic ABC Land. Учні 6-В класу придумали цікаві завдання для молодших товаришів і продемонстрували свої знання з англійської мови. Цей захід подарував багато незабутніх хвилин для його учасників .
 




Флешмоб ‘’We are happy children’’
Із 2003 року все більшої популярності набуває таке явище, як флешмоб. Flesh mob (англ. блискавична юрба) – це неочікувана поява групи людей у заздалегідь запланованому місці. Так, у цей весняний сонячний день учні 2-х класів взяли участь у флешмобі ‘’We are happy children’’. Діти показали яскравий танець, який підняв настрій усім присутнім. Захід був підготовлений учителем англійської мови Гринь А. В.






Інтелектуально - розважальна програма “English with Fun”
Пятикласники  стали учасниками інтелектуально - розважальної  програми “English with Fun”. Діти із задоволенням виконували різні завдання з граматики , брали участь в іграх, конкурсах, виявляючи при цьому неабияку кмітливість та хороші знання мови. Організатори заходу Дендеберя В.І., Свєтлова Н.О., Ярмош А.І. визначили переможців.  Найкращими знавцями стали учні 5- В класу, які зайняли І місце, 5-А клас посів ІІ місце, 5-Б клас –ІІІ місце.

 







Керівник методичного об’єднання
 вчителів англійської мови Дендеберя В.І.

Немає коментарів:

Дописати коментар