четвер, 9 березня 2017 р.

Жінка-волонтер

У перші дні весни до Лубенської ЗОШ №2 завітала тендітна жінка Нагорна Ірина Борисівна, яка активно сприяє розповсюдженню волонтерського руху в місті Лубни. Вона привезла живий привіт зі сходу від наших захисників суверенітету України. Волонтерка  розповіла, що допомога , яку зібрали учні нашої школи для бійців у зону АТО , була доставлена в 10 точок Верхньоторецького напрямку. Привіт із рідної школи отримав один із наших випускників-Роман. В розгромленій  бойовиками Авдіївці раділи подарункам лубенські та диканські воїни. У Пєсках отримали допомогу десантники, а на Мар`янському напрямку мужні військові збройних сил України з радістю читали щирі дитячі листи.  Теплі речі, які зібрали школярі та їх батьки були доставлені в 53-у бригаду одного з полігонів на Дніпропетровщині. 


























                                                   











Військовослужбовці висловили подяку школі за прагнення   наших учнів до  взаємодопомоги та милосердя.
  Ірина Борисівна передала ряд фотографій,які свідчать про складну ситуацію на передовій. Ворожі обстріли не припиняються.

















Безкорисна участь волонтерки  І.Нагорної в вирішенні серйозних суспільних проблем - яскравий  приклад громадянської позиції  звичайної жінки-українки.  Героям –слава!

                                                             ЗД з НВР А.В.Грибань

Немає коментарів:

Дописати коментар