середа, 29 березня 2017 р.

Урок – презентація «Моє захоплення»

 Як відомо, не існує двох однакових людей. У кожного – свої смаки й захоплення. Захоплення - це те, чим людина любить займатися у вільний час. Наприклад, один учень захоплюється спортом, туризмом, колекціонуванням марок, а інший цілими днями грає в комп’ютерні ігри, дивиться телевізор, байдикує. Ці захоплення зовсім різні. Одні заслуговують схвалення, а інші – ні.
24 березня в 2-Г класі був проведений незвичайний урок – презентація «Моє захоплення». Мета уроку – пояснити учням вплив смаків і захоплень на здоров’я людини; вчити обирати заняття й захоплення, що позитивно впливають на емоційний і психічний стан учня; виховувати потребу в творчій самореалізації на основі захоплень та інтересів.
Другокласники активно розповідали й демонстрували свої захоплення. І як виявилося, їх у нас немало. Багато учнів знайшли серед однокласників однодумців. Майже всі учні люблять малювати, співати, танцювати, конструювати, займатися спортом, читати книжки, дивитися мультфільми, грати на комп’ютері. Під час роботи в групах учні вчилися вибирати для себе корисні захоплення, корисні для здоров’я. 










Федченко Євген продемонстрував малюнок «Місто моєї мрії», який був зображений на комп’ютері. Майбутні футболісти Васільєв Іван та Клепач Владислав намалювали себе на футбольному полі під час забиття вирішального гола. Кравченко Анастасія показала свою вправність у плетінні браслетів. Джухіль Богдан декламував вірш А. Костецького «Що таке Батьківщина?»
 Чмора Євгеній виготовив із дідусем годівничку.  Самохвал Карина зачарувала однокласників грою на скрипці. Іваненко Вікторія заспівала пісню «Найрідніша в світі вчителька моя». Товариші з радістю підспівували. А також Віка з мамою приготувала тістечка, якими в кінці уроку пригостила друзів.













Урок виявився надзвичайно цікавим. Діти знайшли друзів за інтересами і захопленнями. В кінці уроку всі зробили висновок, що займаючись улюбленою справою, людина відпочиває. 
Класовод 2-Г класу Крістіян Т.О.

Немає коментарів:

Дописати коментар