понеділок, 30 травня 2016 р.

Відкриття табору "Сонечко - 2016"

  Літо! Літечко! Це радіють школярі. Нарешті! Залишились позаду уроки. Віддзвенів останній дзвоник, а тому з легкістю можна вдихнути великий і мрійливий ковток літнього повітря. З’явилося у дітей багато вільного часу. Треба його чимось заповнити, але чим? І ось тут на допомогу родинам приходить школа, яка простягає свою лагідну руку і запрошує учнів до пришкільного оздоровчого табору відпочинку з денним перебуванням.
  30 травня начальник табору "Сонечко" Буторіна О.М. на урочистій лінійці, присвяченій відкриттю, познайомила учнів з вихователями та вожатими кожного загону, провела інструктажі, попередньо ознайомивши всіх присутніх з правилами перебування та режимом роботи.








  Цього ж дня діти відвідали залізничну станцію, де її начальник, Горбач Олег Іванович, розповів про правила поводження та послідовність дій пасажира ( де подивитися на розклад руху, як купити квиток, якщо щось не зрозумів - звернутися до чергового по вокзалу, зачекати поїзд у залі очікування). А також водив школярів у "серце" станції - місце, де черговий регулює рух.














  З учнями четвертого загону цього року  працюватимуть  вчителі англійської мови Гринь А.В. та Перепічай Н.А. Школярі  матимуть можливість спілкуватися іноземною мовою та застосовувати її у різних формах діяльності (спортивних змаганнях, театральних виставах, проектних роботах).
  У перший день діти 4-го загону активно приймали участь у Play-the-ball games. Провели повторення англійський слів по категоріям: кольори, їжа, тварини і т.д. Їм   дуже сподобались ігри: «поїзд», «їстівне, неїстівне». Під час екскурсії по залізничному вокзалу, діти цікавились англійським перекладом речей, які їх оточували. Також на дітей велике враження справила переглянута презентація «Запали зірку», під час якої школярі практикувались у читанні англійських слів і розвивали мовну здогадку.











Немає коментарів:

Дописати коментар