середа, 1 червня 2016 р.

День захисту дітей


    Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей. Це прекрасне свято радості та одвічної надії, адже в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. Саме від нашої уваги, любові, виховання залежить доля наших дітей. І якщо ми будемо ростити їх у добрі, змалечку оточимо любов’ю та милосердям, вони змінять наше життя на краще!
Цього дня діти з табору "Сонечко" відвідали кінотеатр та  концерт з нагоди свята. Розважались, веселились, грали та просто відпочивали.











  


А ще весело і цікаво пройшов фестиваль традицій Великобританії та України. Вихованці брали участь в конкурсах: мовний пінг-понг, іподром. Та найцікавішим для них був конкурс пантоніми, де діти демонстрували свої артистичні здібності.
 Школярі розширили свій кругозір про традиції та звичаї країни, мова якої вивчається, а також порівняли їх з українськими. Завершився фестиваль конкурсом-захистом колажів про Великобританію.
Ось ми і дочекались літа,
Перше червня – ваша втіха,
Бо цей день у всьому світі,
Приурочили вам, дітям!

Немає коментарів:

Дописати коментар