пʼятниця, 3 червня 2016 р.

Цікавинки з табірного життя

  Сонячним промінчиком прилетіло до нас літо. І веселі дитячі голосочки наповнили радісним щебетом пришкільний оздоровчий табір „Сонечко”.
Ось прийшов веселий час! 
Сто розваг для вас у нас: 
бігай, грайся, розважайся, 
пізнавай все, розвивайся!
 Життя в таборі насичене різноманітними подіями. Кожен ранок розпочинається із зарядки, яка проводиться у веселій, захоплюючій, ігровій формі. 
                         


                    



В програму першого дня спорту були включені веселі естафети, ігри, конкурси на виявлення найсильнішого, найспритнішого, найвитривалішого, з використанням м’ячів. Кожен загін представив свою команду для участі в естафетах. Всі гравці пройшли три етапи. Переможці стали учасниками фінальної естафети.








  Є професії, про які ми знаємо здебільшого з фільмів, телевізійних новин, сторінок книжок. Саме до такої категорії належить небезпечна, важка, але дуже необхідна професія пожежника.
  Як же насправді відбувається чергування пожежної бригади? Як швидко автомобіль дістається до потрібного місця? Щоб дізнатися відповіді на ці та безліч інших запитань учні пришкільного табору  вирушили на екскурсію до пожежної частини. Школярів радо зустріли та ознайомили з приміщенням чергової частини та з сучасними автомобілями, які при потребі повинні дуже швидко виїхати на місце пожежі. Учні зрозуміли, що в стані повної готовності повинен бути спецодяг, адже тривожний сигнал може пролунати будь-якої хвилини.






























  Ляльковий театр — це захоп­лююче театральне видовище, в якому всі дієві ролі виконують ляльки. Основною метою театру є створення вистав, що можуть бути як розвагою, так і культурною подією, наповненою навчальним та інформаційним змістом.  Саме завдяки казковим героям діти мають змогу побачити, в які неприємності потрапляють неслухняні і невиховані персонажі, і як добро завжди перемагає зло. А тому вихованці табору "Сонечко" з радістю відвідали таке  театралізоване дійство . 






  А з дітлахами з  четвертого загону був проведений квест англійською мовою "Полювання за піратськими скарбами". Його метою було швидко і якісно розшифрувати запропоновані завдання. Діти проявляли свої розумові та фізичні здібності. Квест-гра сприяла вихованню командного духу та прагненню вигравати.
Ось таким насиченим виявився перший тиждень табірного життя!

Немає коментарів:

Дописати коментар