четвер, 16 червня 2016 р.

Трішки про відпочинок школярів...

   Все, що складає насолоду життя в пришкільному таборі „Сонечко“ є результатом чіткої, обдуманої роботи колективу вчителів, які вважають, що пришкільний табір-це місце, у якому проходить робота з організації змістовного дозвілля та виховання свідомих громадян незалежної України.
Кожен день у таборі насичений новими подіями, враженнями, почуттями. Наші вихованці відвідали Лубенське підприємство глухих, яке є виробником швейних виробів на ринку України з 1946 року та займається виготовленням і поставкою більш як 250 найменувань спецодягу, постільної білизни та інших швейних виробів. 











   











Школярі мали нагоду відвідати Лубенську типографію. Діти з цікавістю спостерігали за роботою друкарських та різальних машин, за вправною роботою пакувального станка.
 Учні щиро вдячні екскурсоводу за цікаву та змістовну розповідь про роботу видавничо-поліграфічного підприємства. Запах свіжої фарби, стоси видрукуваних газет, подарунки на пам'ять... Такі відвідини залишають гарні спогади про цікаво проведений час.










   Далеко не кожен школяр уявляє собі той довгий і важкий шлях, який проходять колоски зернових культур, вирощені на родючих українських полях, перш ніж вони стануть незмінним атрибутом нашого столу у вигляді свіжого хліба та солодких булочок. Екскурсія на хлібозавод допомогла всім школярам розібратися в цьому питанні та навчила дітей із пошаною ставитись до хліба та праці хлібороба.



А для юних красунь було організовано майстер-клас з манікюру, який провела мама учасниці 2 загону,Ємченко Яна Володимирівна.









Цього року в таборі 4 загін - мовний.
Працюючи над реалізацією завдань літнього мовного  табору вчителі англійської мови намагалися:
  • підвищити рівень володіння англійською мовою учнів гімназії;
  • зацікавити дітей, започаткувати моду на вивчення іноземних мов, привернути увагу суспільства до цієї теми;
  • допомагати школярам здобувати необхідні мовні навички та непомітно долати мовний бар’єр;
  • удосконалювати усне мовлення дитини;
  • поєднати навчання із захоплюючим відпочинком;
  • розкрити таланти дітей;
  • створити мотивацію для подальшого удосконалення англійської мови;
  • підвищити рівень мовної та мовленнєвої компетенцій дітей;
  • допомогти дітям набути досвіду комунікативного спілкування та опановувати навички міжособистісної взаємодії та роботи в колективі.

Святковий настрій, мовна атмосфера створювалися за допомогою музики і пісень англійською мовою; кольоровим оформленням стіннівок, виставок, різноманітних конкурсів; переглядом відео презентацій, інсценізацією казок "Mitten" та "House in the wood", колективним читання та обговоренням казок англійською мовою .







Немає коментарів:

Дописати коментар