пʼятниця, 17 червня 2016 р.

До зустрічі, «Сонечко», наступного червня!

  Швидко промайнули три тижні в пришкільному оздоровчому таборі " Сонечко". Як не намагалася погода ставати на перешкоді відпочинку, але веселощам, сміху, конкурсам та змаганням не було меж.
17 червня відбувся заключний святковий концерт, на якому свої таланти показували юні учасники табірної зміни.

Сольні виступи Семенової Ярослави з піснею "Маленьке кохання", Омельченка Лева "Мой костёр", Зателепи Станіслава "Козаки" та дуету Міценко Марії та Смірнової Лізи з номером" Stop people!" порадували та підняли настрій всім присутнім.









Пісенний марафон доповнили таночки та вірші від учасників різних загонів, акробатичним номером здивувала та зачарувала Голуб Марія, а 4-загін представив казку англійською мовою. 















 А ще лунали пісні про "Рідний край","Калинову Україну","Музику рідного дому" та "Барви рідної землі".








Хочеться подякувати директору школи Дем'янцю В.М., начальнику табору Буторіній О.М. та всім вихователям, вожатим, працівникам табору за натхненну роботу.
   За час табірної зміни діти потоваришували, краще пізнали один одного, навчилися працювати у колективі, дізналися багато цікавого, розкрили свої таланти та вподобання, усвідомили важливість здорового способу життя, піклування про здоров’я змалечку. Вони вже зараз цікавляться, чи буде і наступного року працювати табір, планують свій майбутній червневий відпочинок.
До зустрічі, «Сонечко», наступного червня!

Немає коментарів:

Дописати коментар