пʼятниця, 6 травня 2016 р.

Пам’ять серця

   День Пам’яті та Примирення та День перемоги над нацизмом – велике свято для усіх українців. Учні нашої школи 6 травня були присутні на мітингу в Центральному парку біля алеї Героїв Радянського Союзу Лубенщини. Разом із ветеранською організацією, депутатом міської ради Зотом Є. вшанували пам’ять загиблих у роки Другої Світової війни та поклали квіти до пам’ятника.  На першому поверсі школи створили інсталяцію «Маки пам’яті» та розмістили малюнки учнів із символом перемоги.



















Тут же поставили стенд «Вічна пам’ять воїнам АТО» з фотографіями загиблих лубенців, біля якого запалили свічки та поставили квіти, щоб діти не забували, кому завдячують мирним небом над головою.

  Учитель Волошина І.С. провела для 5-х класів відкритий виховний захід «Є пам’ять, якій не буде кінця», на якому згадали події тієї страшної війни: переглянули презентацію про вшанування загиблих, читали поезію про подвиги наших дідів.







Як завжди тепло вітали в школі учасників бойових дій. Сьогодні гостями школи були учасники АТО радіомінери Клюшник О. та Смагін О. Після розповіді гостей, їх засипали питаннями: чи бережуть листи дітей ? що привозять волонтери? чи багато втратили друзів? чи були незвичайні міни? чи траплялися зрадники серед своїх? Військових довго не відпускали, щиро по-дитячому переймаючись долею тих, хто воює сьогодні. Адже побажання мирного неба актуальне, на жаль, і сьогодні.

 




Немає коментарів:

Дописати коментар