четвер, 26 травня 2016 р.

Військові навчально-польові збори

  Військові навчально-польові збори було проведено згідно плану 20-22 травня 2016р. Взяли участь 32 юнаки і 1 дівчина. Збори пройшли відмінно. Запорукою цього стала кропітка підготовка: були закуплені форма, навчальна зброя, патрони. спорядження. Теплими напутніми словами проводжав директор школи Дем’янець В.М. одинадцятикласників. Збори було проведено на Лисій горі у таборі університету ім. М. Драгоманова. Учні проживали в комфортабельних будиночках, були забезпечені триразовим харчуванням, соками, фруктами.

  Бойова підготовка почалася з тактики. Для проведення занять були запрошені інструктори, що пройшли школу АТО: Смагін Олександр, Дзюба Роман, Сивуха Віктор. Вони показали нові тактичні прийоми і способи ведення дій в місті і на пересічній місцевості. Учні виконали усі нормативи на відмінно. Успішно проведено заняття з обладнання окопу для стрільби лежачи. Найкращими були Сметана М., Ландар А., Стефановський А., Кащенко Є, Король В. 
   Було відпрацьовано нормативи з вогневої підготовки, захисту від зброї масового знищення, нападу авіації противника, диверсійних груп. У ході занять удосконалювалася стройова підготовка, виконання стройової пісні патріотичної тематики. Під час вечірніх занять проводилася спортивно-масова робота під кер. Гайдука О.М.
  Великим святом для учнів став концерт групи підтримки, організований педагогом-організатором Лохвицькою І.С.: звучали патріотичні пісні у виконанні Симоненко Надії, Лохвицької Ірини, Коломійця Вадима, танцювальна група виконала запальну хореографічну композицію. 
 Окремо відмічено Кроленко Анжелу, яка добровільно пройшла збори разом з юнаками. Тендітна дівчина витримала усі навантаження разом з юнаками: установлювала міни, діяла в складі диверсійно-розвідувальної групи, виносила з бою «поранених», автоматом з лазерним прицілом влучним пострілами знищила 4 «ворогів».
    Збори закінчилися виконанням гімну України.










                                  Викладач Захисту Вітчизни Химич П.С.

Немає коментарів:

Дописати коментар